دسته بندی نشده

بهترین راهنمای نصب شستی آسانسور

راهنمای نصب شستی آسانسور 

اولین چیزی که در هنگام سوار شدن در یک آسانسور نظر ما را به خود جلب می کند چیست ؟ صد در صد دکمه ها و شاسی هایی هستند که با کمک آن ها می توانیم آسانسور را کنترل نماییم .

شاستی یا شستی آسانسور , یکی از اصلی ترین قطعات یک آسانسور محسوب می شود که بخاطر ظرافت و اهمیتی که دارد باید در نصب آن دقت شود. شستی آسانسور ابعاد متفاوتی دارد و وظیفه آن انتقال اطلاعات دریافتی به تابلو فرمان آسانسور می باشد.  مسافرین با زدن کلید شستی آسانسور, طبقه مورد نظر خود را انتخاب کرده و اطلاعات را از شستی آسانسور به تابلو فرمان آسانسور منتقل می کنند. این اطلاعات ذخیره می شود و در نهایت اجرا می گردد .

از آنجایی که شستی آسانسور رابطه بین مسافران و آسانسور است باید توسط یک متخصص نصب شود.  عواملی که یک شستی آسانسور را خاص می کنند این است که  علاوه بر کیفیت , باید از نظر زیبایی هم چشم گیر  باشد. به طور کلی یک شستی آسانسور ایده آل هم به لحاظ فنی و هم به لحاظ زیبایی باید، از یک سری فاکتورهای اولیه برخوردار باشد. اما چیزی که کیفیت عملکرد خود شستی را بالا میبرد؛ یک، کیفیت خود شستی و دو، نحوه نصب شستی آسانسور است. از این رو ما در ادامه مطلب به بررسی مراحل مختلفی از راهنمای نصب شستی آسانسور میپردازیم :

 

راهنمای نصب شستی آسانسور 

راهنمای نصب شستی آسانسور

 

 

میتوانید اکسس کنترل آسانسور را ببینید.

 

انواع شستی آسانسور

یکی از مهم ترین نکاتی که جزو مراحل راهنمای نصب شستی آسانسور تعریف می شود، آشنایی با انواع شستی آسانسور میباشد. در واقع اگر بخواهید شستی شما بهترین عملکرد را داشته باشد، ابتدا باید بدانید که کدام نوع شستی برای شما مناسب است. به طور کلی شستی های آسانسور دو نوع دارند : یکی توکار (flush mounted )  و دیگری روکار (wall mounted  ( که هر دوی آنها به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در دیزاین و کیفیت کابین آسانسور نقش دارند.

راهنمای نصب شستی آسانسور توکار

شستی توکار آسانسور همانطور که از اسمش پیداست، به صورت توکار نصب می شود. این شستی ها هم سطح شکاف کابین آسانسور هستند و هیچ  بیرون زدگی از کابین ندارند. مهم ترین اصل در راهنمای نصب شستی آسانسور توکار این است که این شستی ها بسیار ظریف و حساس هستند. از این رو به هنگام نصب و راه اندازی حتما باید این موضوع لحاظ شود. به همین دلیل پیشنهاد می شود که برای این کار، حتما از یک متخصص و بلد کار کمک بگیرید. شستی های آسانسور توکار دو نوع دارند که هر کدام نیز راهنمای نصب شاسی آسانسور مخصوص به خود را دارند. این دو نوع عبارت اند از :

  • شستی آسانسور توکار با قاب پشت : از آنجایی که این نوع شستی ها دارای قاب پشت هستند، مهم ترین اصل در نصب آن ها، پیچ هم سطح است.
  • شستی آسانسور توکار بدون قاب پشت : در نصب شستی بدون قاب پشت، حتما نیاز است که از یک نصاب یا سازنده کابین کمک گرفته شود چون ظرافت زیادی دارد و به صورت پیچ مخفی نصب می شود .

 

راهنمای نصب شستی های آسانسور روکار

برای نصب شستی روکار آسانسور ، نیازی به شکاف کابین آسانسور نیست. چون اجزای پنل با کابین آسانسور هم سطح نیستند و به صورت قطعه ای جدا گانه بر روی کابین آسانسور نصب می شوند.  اندازه ضخامت این پنل ها بین 12 یا 16 میلی متر است که در هنگام نصب از صفحه کابین خارج می شوند و متناسب با  دیواره، آن را نصب می کنند . مهم ترین مزیت این شستی ها، سهولت و سادگی نصب آنهاست.  شستی های روکار بسته به ظاهرشان، به چهار مدل دسته بندی می شوند : 1. خم گرد  2. خم (90 درجه  )  3.  قوس دار   4.  سه خم  (خم 45 درجه )  که راهنمای نحوه نصب هر کدام آنها با هم متفاوت است.

 

این مطلب را هم بخوانید: کلید آسانسور

 

شستی های روکار با خم90 درجه به سه حالت نصب می شوند :

  • پیچ مخفی : در این روش، شاسی با پیچ و گل پیچ با خم گرد نصب می شود.
  • z در بالا یا پایین ( قفل شو کشویی ) : در این روش ابتدا به اندازه 7 سانتی متر فضا بالا یا پایین پنل ایجاد می کنیم تا برای قسمت قفل شو کشویی یا همان حالت z که قرار است به کابین نصب شود، فضا باشد تا حالت کشویی به کابین گیر نکند .
  • پیچ هم سطح : که در این روش با سه پیچ مخفی نصب می شود .

 

نصب شستی آسانسور

نصب شستی آسانسور

 

مهم ترین نکته در انتخاب و راهنمای نصب شستی آسانسور

مهم ترین نکته ای  که  برای انتخاب و نصب شستی آسانسور وجود دارد، این است که علاوه بر زیبایی و کیفیت، بخواهیم با توجه به موقعیت  مکانی و نیاز خود، شستی آسانسور را انتخاب و نصب کنیم. به طور مثال اگر در مناطقی که رطوبت بالایی دارند ساکن هستید، نباید شستی های آهنی  نصب کنید. چون بخاطر رطوبت هوا، شستی آسانسور دچار زنگ زدگی می شود و به کل بازدهی خود را از دست می دهد. یا مثلا اگر آسانسور شما در مکان های پر تردد قرار دارد و یا از آسانسورهای باربری استفاده می کنید، پیشنهاد می شود که شستی های شیشه ای را در این مکان ها نصب نکنید. چون با اینکه این شستی های شیشه ای آسانسور مقاوم و از جنس سکوریت هستند؛ اما باز هم احتمال شکستن و ضربه خوردن به آن ها وجود دارد. نکته ای دیگری که در راهنمای نصب شستی آسانسور باید به آن توجه کرد، میزان دوام و طول عمر و مقاومت شستی آسانسور می باشد.

 

این مقاله را هم مطالعه کنید: معرفی تفاوت شستی های آسانسور

 

نتیجه گیری و جمع بندی

در این مقاله ما سعی کردیم که به بهترین روش و راهنمای نصب شستی آسانسور را برای تان توضیح دهیم. اما این موارد تمام اصول نصب شستی آسانسور نیستند شما برای نصب و راه اندازی شستی به یک متخصص و بلدکار نیاز دارید. چرا که شستی آسانسور یکی از اجزای مهم کابین آسانسور به شمار میرود که علاوه بر زیبایی، بر روی کیفیت و سلامت عملکرد کابین نیز تاثیر می گذارد. از این رو پیشنهاد می کنیم که برای نصب درست و اصولی شستی آسانسور، حتما از یک فرد متخصص و یا مجموعه های ارائه دهنده این خدمات کمک بگیرید. در این شرایط خیال تان از بابت سلامت و کیفیت عملکرد آسانسورتان راحت خواهد بود.

دیدگاهی در مورد “بهترین راهنمای نصب شستی آسانسور

  1. بازتاب: علی محمدی
    1. metalift گفت:

      سلام وقتتون بخیر
      خیر کار سختیه و بهتره توسط یه تکنسین فنی که تخصصی کار نصب شستی آسانسور رو انجام میده انجام بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 8 =